O nama

ING-PRO, sa sedištem u Podgorici, prisutno je sa svojim izdanjima od 1992. godine. Društvo se bavi izdavanjem elektronskih i štampanih izdanja iz pravne i ekonomske oblasti i ona su namenjena svima onima kojima je u svakodnevnom radu neophodno poznavanje pravne i finansijske regulative, a zainteresovani su za jednostavan, efikasan i brz pristup dokumentima.

Prvi smo na tržištu Srbije i Crne Gore, još 1996. godine, ponudili potpuno nov, praktičniji i jednostavniji način praćenja propisa – softver za elektronsko praćenje propisa – Paket propisa 1.0. Prateći svetske informatičko-tehnološke trendove, tim pravnika i softverskih inženjera dalje je unapređivao softver koji je do 2005. godine imao više verzija i kada ga je zamenila verzija – Paket propisa 5+. Taj softver predstavljao je primer najsavremenije tehnologije u upravljanju dokumentima i znatno se izdvaja iz koncepta koji je do tada korišćen na našem tržištu.

Paralelno sa softverom Paket propisa 5+, od 2003. godine smo na teritoriji Srbije i Crne Gore prvi, kreirali bazu propisa, sudske prakse, pravnih mišljenja, ugovora na internetu – www.propisi.net.

Izdavačko društvo dobitnik je priznanja:

  • specijalna nagrada iz oblasti elektronskog izdavaštva, Jugoslovenski informatički savez (JISA)
  • Diskobolos za najbolje informatičko rešenje za Paket propisa 1.0,
  • Diskobolos za najuspešnije informatičko ostvarenje od uticaja na dalji razvoj naše zemlje (Jedinstveni informatički savez – JISA) – za Paket propisa 2.0.